Për Freelancer-at & Punëtorët Remote

Platforma e pagesa & sherbimeve të deklarimit të punësimit

Llogari koherente, mjete të fuqishme për faturimin, pagesat dhe metoda punësimi për Freelancer-at.

# #

Të gjitha shërbimet që të duhen, të përfshira.

Çfarë ofrojmë ne?

Portofoli

Në zemër të Native Teams qëndron portofoli ynë me valuta të ndryshme. Merr një listë të të gjitha transaksioneve të tua në kohë reale.

‘Statusi i punësimit’

Shërbime për pajtueshmërinë dhe listën e pagave për ju dhe ekipin tuaj. Benefitet e punësimit, Sigurimet Shoqërore, Shëndetësore dhe taksat të paguara.

Faturimi i klientit

Sistem i plotë faturimi duke përfshirë kodin tënd IBAN. Opsione të ndryshmë pagesash.

E krijuar me për:️

Freelancers
Punëtorët Remote
Sipërmarrësit online
 • Tax compliant and localised for:

 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • Nuk është shteti juaj? Kontakto

  Portofoli yt Native

  Para Brenda/Jashtë

  Para Brenda/Jashtë

  Portofoli yt Native

  Para Brenda/Jashtë

  Menaxhimi i shpenzimeve

  Përdor ndërfaqen tonë për të zgjedhur mes shpenzimeve personale dhe të biznesit.

  Tranferta në bankat lokale

  Ne suportojmë transferta në bankat lokale në shtetin dhe valutën tuaj.

  Kërkesat për shlyerjen e pagesave

  Një mënyrë e thjeshtë dhe e shpëjtë për tu paguar nga klientët drejt portofolit tuaj. Dërgo pagesa dhe ngarko fatura direkt ne Native Teams.

  Euro IBAN

  Merr një kod IBAN për të tërhequr pagesa në portofolin tënd në Native Teams. Një mënyrë e thjeshtë për tu paguar.

  Platforma e pagesa & sherbimeve të deklarimit të punësimit

  Menaxho pagesat e tua nga fillimi ne fund.

  Pagesat

  Fokusi ynë është të gjejmë mënyrën më të thjeshtë që ti të paguhesh. Metoda të ndryshme pagesash për klientët e tu dhe opsione të përshtashme për ty në vendndodhjen tuaj.

  Faturimi i klientit

  Një sistem faturimi klientësh i kopsitur, që të jep të gjitha mjetet që të duhen për të faturuar klientët e tu. Metoda të ndryshme pagesash dhe valuta të ndryshme.

  Karta për pagesat

  Te gjitha transaksionet, rrogat dhe pagesat e klientëve në kartën tënde ATM. Kryeni pagesa online ose tërhiqni paratë kesh për biznesin tuaj. E suportuar globalisht.

  Ju nevojitet statusi i punësuar ‘sipas rregullave’?

  Shërbime për deklarimet e e punonjësve dhe listën e pagave për ju dhe ekipin tuaj, globalisht. Ne kujdesemi për procesimin e listës së pagave për ju. Kompania juaj lokale nuk është më e nevojshme.

  Merre çdo muaj për:

  $29 / në muaj

  Teknologji financiare për njerëz si ti

  Portofoli yt në Native Teams

  Portofoli yt në Native Teams

  Në zemër të Native Teams qëndron portofoli ynë me valuta të ndryshme. Menaxhoni hyrjet dhe daljet e parave tuaja.

  Financat e qarkullimit të parave

  Në disa raste do ju duhet të paguani më shpejt se klientët tuaj u paguajnë juve. Ne ju ndihmojnë të kapërceni këto pengesa.

  #

  Jeni një punëdhënës?

  Ndërto listën e pagave dhe menaxho ekipin për një fraksion të kostos të kompëtitorëve tanë. Ne nuk jemi gjithkund, por aty ku jemi sigurohemi të jemi më të mirët dhe më efiçentët në kosto.

  # #

  për:

  • Monthly
  • Yearly

  $59 / në muaj
  / Për anëtar
  $79 / në muaj
  / Për anëtar

  Zbulo më shumë

  Dokumentet për raportimin e taksave

  Formati që ju duhet për të bërë raportimin e taksave sa më të lehtë. I përqëndruar sipas specifikave të shtetit tuaj.

  use cases

  What others think of us?

  Vladimir K.Consultant

  #

  #

  “Native Teams është literalisht platforma më e mirë e vitit 2021, seriozisht! Janë një ëndërr e bërë realitet për shumë freelancera, përfshirë mua!”

  Tino M.Event manager

  #

  #

  “Platformë e mrekullueshme! Shumë e lehtë për tu përdorur dhe më ndihmon shumë me menaxhimin e taksave dhe kontributeve.”

  Dimitar G.Product manager

  #

  #

  “Ky mjet e ka ndryshuar lojën pasi më lejon të fokusohem më shumë në punën time, pa u shqetësuar për dokumentat dhe anën administrative.”

  Anja R.Copywriter

  #

  #

  “Përdorimi i kësaj paltforme të jep shumë benefite, si p.sh kartën ndërkombëtare ATM, gjurmimin e gjithçkaje të lidhur me financat.”

  Regjistrohu, mendo globalisht, qëndro lokal

  Regjistrohu dhe bëhu Native.

  PAYMENTS

  për

  $14

  Për anëtar në muaj

  Portofoli virtual, Faturimi i klientit, Opsione për Ecommerce, IBAN Euro

  REMOTER

  për

  $29

  Për anëtar në muaj

  Pagesa + Statusi i punësimit*, Dokumente të lokalizuara

  Shiko të gjitha veçoritë *Tarifat aplikohen

  EMPLOYER

  për

  $59

  Për anëtar në muaj

  Remoter + Lista e pagave, Pagesa flex për ekipin, Visa & Leje