flag-circle-flag-albania.svg

Platforma e Native Teams i bën të gjitha për ty.

Punon si freelancer?

Menaxho statusin tënd të punësimit dhe faturimin ndërkohë që punon si freelancer nga Shqipëria ose nga kudo në botë.

  • Menaxho pagesat
  • Menaxho statusin tënd të punësimit
  • Bashkoju komunitetin tonë global

# #

Për kë është?

#

E krijuar për Shqipëria

Si funksionon?

Punësim i rregullt, nga kudo në botë.

  • Ne shërbejmë si punëdhënësi juaj
  • Percakto rrogën që do të marrësh çdo muaj
  • Ne mbulojmë të gjitha benefitet, si çdo punëdhënës në Shqipëri
  • Merr të githa avantazhet e punësimit të rregullt ndërkohë që punon si Freelancer në Shqipëri
#
#

Ne i faturojmë klientët tuaj në kohë dhe në përpikmëri

Fokusohu në projektet e tua ndërkohë që ne menaxhojmë faturat e tua dhe listën e pagave.

Paguaju me metodën që të pëlqen:

Bankë

Kartë ATM

Paguaju nga kushdo që ti do të paguhesh:

Klientët

Kompania

Ne procesojmë të gjitha pagesat e tua, në formën që të pëlqen.

Nuk ka rëndësi si punon: Native të ndihmon të ndash se cilën pjesë të të ardhurave ta marrësh si page, direkt në llogarinë tënde bankare. Çdo të ardhur tjetër, je i lirë ta tërheqësh me bankë apo me kartën tonë ATM. E gjithë kjo, në valutën që ti dëshiron. Nuk mund të jetë me e lehtë dhe më fleksibël se kaq!

  • Nuk ka rëndësi si punon: Native të ndihmon të ndash se cilën pjesë të të ardhurave ta marrësh si page, direkt në llogarinë tënde bankare. Çdo të ardhur tjetër, je i lirë ta tërheqësh me bankë apo me kartën tonë ATM. E gjithë kjo, në valutën që ti dëshiron.

Nuk mund të jetë me e lehtë dhe më fleksibël se kaq!

#

nt-card.svg
#
#

Procesi

1

Regjistrohu në platformë

2

Përcaktoni pagën tuaj mujore

3

Ne konfigurojë statusin tuaj të punësimit

4

Faturoni klientët tuaj

5

Ne procesojmë pagën tuaj mujore dhe kontributet

6

Ju merrni një kartë ATM të personalizuar

7

Tërhiqni dhe paguani në mbarë botën

Sa kushton?

Rregullo statusin e punësimit, faturo klientët dhe merr kartën tënde ATM për vetëm $29/muaj osë thjeshtë regjistrohu për të përdorur planin falas.

Faturimi i klientit

E përfshirë në planin mujor.

Taksat

Sigurimet Shoqërore dhe Shëndetësore.

Sigurimet Shoqërore dhe Shëndetësore

Kjo është paketa juaj e kontributeve.

Paga jote

Paga jote neto që kalon në llogarnë tënde çdo muaj.

$29
$39

Tarifa jonë mujore

*Nëse kryeni abonim vjetor

Lëviz djathtas

Liri për freelancerat

Regjistrohu në planin tonë falas dhe eksploro mundësitë globale për freelancerat dhe ata që punojnë nga shtëpia.

Bashkoju Native Teams

Kur i bashkohesh platformës tonë nuk je thjeshtë pjesë e ekipit, por e një komuniteti global profesionistësh që ndajnë të njëjtin pasion për punën, njohurinë, njerëzit dhe rritjen.

#
#