Get in touch we’d love to hear from you.

We care about your privacy. By submitting this form, you will receive the requested information, as well as occasional related business insights. You can unsubscribe at any time. For details, view our Privacy Policy.

Get to know us

Your dedicated local managers:

Your dedicated local managers:

Nikola Bubevski

[email protected]

Igor Radosevic

[email protected]

Timothei Jukić

[email protected]

Benard Neza

[email protected]

Yaren Yuzer

[email protected]

Nino Nikabadze

[email protected]

Sabina Besjedica

[email protected]

Edgar Hakobyan

[email protected]

use cases

What others think of us?

Vladimir K.Consultant

#

#

“Native Teams është literalisht platforma më e mirë e vitit 2021, seriozisht! Janë një ëndërr e bërë realitet për shumë freelancera, përfshirë mua!”

Tino M.Event manager

#

#

“Platformë e mrekullueshme! Shumë e lehtë për tu përdorur dhe më ndihmon shumë me menaxhimin e taksave dhe kontributeve.”

Dimitar G.Product manager

#

#

“Ky mjet e ka ndryshuar lojën pasi më lejon të fokusohem më shumë në punën time, pa u shqetësuar për dokumentat dhe anën administrative.”

Anja R.Copywriter

#

#

“Përdorimi i kësaj paltforme të jep shumë benefite, si p.sh kartën ndërkombëtare ATM, gjurmimin e gjithçkaje të lidhur me financat.”