Ne ndihmojmë freelancerat me shërbime dhe teknologji

Employer of Record & Payments Services for Freelancers

Be location independent in life + business. We can help you get paid on time, get a properly employed status in your country of residence and enjoy all the perks of working Freelance with all benefits and taxes covered.

  • Statusi i punësimit
  • Taksat të menaxhuara
  • Legjitimitet për të marrë kredi
  • Paguaju online, në kohë
  • Tërhiq para nga kudo në botë
#

EMPLOYMENT IN 30+ COUNTRIES

Deklarohu i punësuar në shtetin tënd

We’re not a job platform, but if you already work for any clients online, we have legal entities in 30+ countries where we can sort your employment and you can work freely for anyone on your own terms.

#

Planifiko pagën, sigurimet dhe taksat

Ti mund të përcaktosh pagën tënde mujore dhe benefitet

Menaxho pagën tënde mujore në platformën tonë dhe tërhiq të ardhurat e tjera si fonde në kartën tonë ATM.

Faturo klientët shpejt dhe lehtë

Faturo klientët shpejt dhe lehtë

Ti mund të faturosh klientët

You don’t have to use multiple platforms for invoicing.

Native Teams can also help you invoice your clients faster so have a steady cash flow of your payments.

#
#

HAVE AN OVERVIEW OF ALL YOUR TRANSACTIONS

Your Native Wallet

We focus on the easiest way for you to get paid, through your local bank in your local currency and more. Manage incoming and outgoing payments for you or your team from one single wallet.

Tërhiq para nga kudo në botë

Merr Kartën ATM për Freelancerat

Ke të ardhura në llogari përtej pagës mujore?

Transferoji në kartën tënde ATM.

Paguaj online ose tërhiq para kurdo dhe nga kudo

#
#

Pajisu me Vizë Pune dhe apliko për Kredi

Legjitimohu për të aplikuar për viza pune dhe kredi bankare

Nëse të ardhurat tuaja vijnë nga puna si freelancer, mungesa e punësimit të rregullt ndikon negativisht në marrjen e kredive.

Native Teams të ndihmon me dokumentacionin dhe statusin e punësimit, që ti të kesh mundësinë të marrësh kredi dhe viza pune.

ALL IN ONE SOLUTION TO ALL YOUR FREELANCING NEEDS

You choose what you need to work better

We work with legal, finance & HR professionals to bring stability to your work-life balance. You choose the services you need, and we process everything based on a monthly subscription plan.

#

START YOUR NATIVE TEAMS JOURNEY

You can get all of this & more!