За фриленсери и работници на далечина

Платформа за плаќања и регулиран работен статус

Тековна сметка, моќни алатки за наплаќање, опции за исплати и регуларно вработување за фриленсери, работници на далечина и нивни клиенти.

# #

Сите услуги што ти требаат, достапни.

Што нудиме?

Виртуелен паричник

Во срцето на Native Teams се наоѓа нашиот виртуелен паричник со повеќе валути. Имај целосен преглед на сите твои трансакции во реално време.

‘Статус на вработен’

Услуги за вработување по сите прописи, за тебе или за твојот тим. Сите предности како да си вработен - социјално, здравствено осигурување и платени даноци.

Наплата на клиенти

Наплата на клиенти со сите функции, вклучувајќи и сопствен IBAN број. Повеќе опции за лесна наплата.

Направено со за:

Фриленсери
Работници на далечина
Онлајн претприемачи
 • Приспособено за:
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • Tax compliant and localised for:

 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • Твојата држава не е на листа? Контактирај не

  ТВОЈОТ NATIVE ПАРИЧНИК

  Уплати/Исплати

  Уплати/Исплати

  ТВОЈОТ NATIVE ПАРИЧНИК

  Уплати/Исплати

  Управување со трошоци

  Користи го нашиот интерфејс да ги одвоиш деловните од личните трошоци, да водиш евиденција и да бидеш во согласност со даночните регулативи.

  Повлекување средства во локална банка

  Поддржуваме повлекување средства на локална трансакциска сметка во твојата држава и твојата валута. Во согласност со даночните регулативи.

  Барања за исплата

  Брз и лесен начин да им наплатиш на клиентите и да ги добиеш средствата директно во виртуелниот паричник. Праќај барања и прикачувај фактури директно на Native Teams.

  Eвро IBAN

  Имај наменски IBAN за да ги добиваш исплатите во твојот Native Teams паричник. Лесен начин за наплата на клиенти.

  Платформа за плаќања и регулиран работен статус

  Управувај со сите твои исплати,
  од почеток до крај.

  Плаќања

  Ги имаме најлесните начини за наплата на клиенти. Твоите клиенти имаат повеќе начини за плаќање, а твоите исплати се локално прилагодени.

  Наплата на клиенти

  Систем за фактурирање со сите можни функции и алатки кои ти се потребни за успешно наплаќање на клиенти. Достапни се повеќе опции за плаќање и во повеќе валути.

  Дебитна картичка

  Сите трансакции, плати и исплати можат да ти бидат на сопствена дебитна картичка. Плаќај онлајн или повлекувај во готово. Поддржано на глобално ниво.

  Ти треба статус на вработен „по сите правила и прописи“?

  Услуги за регуларно вработување за тебе или за твојот тим - достапни на глобално ниво. Ние ќе се погрижиме за целиот процес, без потреба од поседување локална фирма.

  За претплата од:

  $29 месечно

  Финтек за луѓе како тебе

  Твој виртуелен паричник.

  Твој виртуелен паричник.

  Во срцето на Native Teams се наоѓа нашиот виртуелен паричник со повеќе валути. Тука можеш да имаш целосен преглед на сите твои трансакции во реално време.

  Брз проток на пари

  Ако некогаш ти треба исплата побрзо од времето за исплата на клиентот, ние можеме да помогнеме.

  #

  Работодавач?

  Одбери ги опциите за вработување и менаџирање на тимот за далеку поевтини цени од нашата конкуренција. Можеби не сме секаде, но таму каде што е сме се стремиме да бидеме најдобри и најекономични.

  # #

  ОД:

  • Месечно
  • Годишно

  $59/месечно
  /по член
  $79/месечно
  /по член

  Дознај повеќе

  Документи за пријавување данок

  Целата потребна документација за полесно пријавување даноци. Прилагодено за посебните барања во твојата држава.

  use cases

  What others think of us?

  Vladimir K.Consultant

  #

  #

  “Native Teams е најдобрата платформа во 2021 година. Тие се остварување на сонот за секој Freelancer, вклучувајќи ме и мене.”

  Tino M.Event manager

  #

  #

  “Прекрасна алатка! Лесна за употреба и од голема помош во регулирање на сите даноци и други трошоци.”

  Dimitar G.Product manager

  #

  #

  “Native Team е прав пронајдок за мене. Имам многу повеќе време да се фокусирам на работата и да не се грижам за административните работи.”

  Anja R.Copywriter

  #

  #

  “Има многу предности од користење на платформата, како поседување на интернационална АТМ картичка и преглед на сите трансакции.”

  Придружи се и добиј можност за глобален развој со работа до дома.

  Регистрирај се и стани дел од Native Teams

  PAYMENTS

  ОД

  $14

  МЕСЕЧНО

  Виртуелен паричник, Регуларно вработување*

  REMOTER

  ОД

  $29

  МЕСЕЧНО

  Плаќања + Регуларно вработување*, Локализирана документација

  Погледни ги сите опции *дополнителни трошоци

  EMPLOYER

  ОД

  $59

  МЕСЕЧНО

  Фриленсер план + Исплата на вработените, Флексибилно исплаќање, Виза и Дозволи