ТИ ПОМАГАМЕ ДА РАБОТИШ ПАМЕТНО

Employer of Record & Payments Services for Freelancers

Be location independent in life + business. We can help you get paid on time, get a properly employed status in your country of residence and enjoy all the perks of working Freelance with all benefits and taxes covered.

  • Регуларно вработување
  • Регулирани даноци
  • Кредитоспособност
  • Навремени online исплати
  • Повлекување пари глобално
#

EMPLOYMENT IN 30+ COUNTRIES

Можеш да си вработен со придонеси и стаж во Македонија

We’re not a job platform, but if you already work for any clients online, we have legal entities in 30+ countries where we can sort your employment and you can work freely for anyone on your own terms.

#

ПЛАТА, ПРИДОНЕСИ И ДАНОЦИ

Можеш да ги регулираш твојата плата и придонеси

Регулирај колку плата месечно сакаш да добиеш, а остатокот од твоите наплати од клиенти добивај го на АТМ картичка.

ДОБИВАЈ НАВРЕМЕНИ ИСПЛАТИ ОД КЛИЕНТИ

ДОБИВАЈ НАВРЕМЕНИ ИСПЛАТИ ОД КЛИЕНТИ

Наплати им на твоите клиенти

You don’t have to use multiple platforms for invoicing.

Native Teams can also help you invoice your clients faster so have a steady cash flow of your payments.

#
#

HAVE AN OVERVIEW OF ALL YOUR TRANSACTIONS

Your Native Wallet

We focus on the easiest way for you to get paid, through your local bank in your local currency and more. Manage incoming and outgoing payments for you or your team from one single wallet.

ПОВЛЕКУВАЈ ПАРИ СЕКАДЕ ВО СВЕТОТ

Аплицирај за freelance АТМ картичка

Имаш екстра пари во твојот e-wallet покрај поминатата плата?

Добиј ги на твоја персонализирана ATM картичка.

Плаќај и, повлекувај пари во било кое време, на секој банкомат.

#
#

РАБОТНИ ВИЗИ И ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА БАНКАРСКИ КРЕДИТИ

Добиј повеќе со Native Teams

Иако работиш Freelance, без регуларен работен однос секоја банка ќе ти каже ‘’НЕ’’ при аплицирање за банкарски кредит.

Native Teams ќе ти помогне да ја добиеш документацијата потребна за да аплицираш за банкарски кредити или работни визи- секогаш кога и да ти се потребни.

ЕДИНСТВЕНАТА ПЛАТФОРМА КОЈА ТИ Е ПОТРЕБНА ЗА FREELANCE

Избери што ти e потребно за да работиш подобро

Соработуваме со правни, финансиски и HR професионалци, со цел да ја добиеш стабилноста која ти е потребна.

#

ЗАПОЧНИ ГО ТВОЕТО NATIVE TEAMS ИСКУСТВО

Добиј ги нашите услуги и многу повеќе