flag-circle-flag-macedonia.svg

Твојата платформа за брзо и навремено наплаќање нa странски клиенти.

Работиш како фриленсер?

Имај „статус на вработен“ и организиран начин на наплаќање на клиенти додека работиш фриленс од Македонија или каде било во светот.

  • Регулирај го твојот работен статус
  • Управувај со уплатите и исплатите
  • Придружи се на нашата глобална заедница

# #

За кого е наменета платформата?

#

НАПРАВЕНО ЗА Македонија

Како функционира?

Биди вработен во твојата земја а работи од каде било во светот.

  • Ние ја имаме улогата на твој формален работодавач.
  • Сам си ја одредуваш платата што сакаш да ја добиваш на месечно ниво.
  • Преку нас имаш покритие за сите придонеси како кај кој било работодавач.
  • Ги добиваш сите предности на вработен додека работиш фриленс.
#
#

Точно и навремено наплаќање на твоите клиенти.

Посвети се на проектите кои ги работиш, а ние ќе се погрижиме за наплаќање и навремено добивање плата.

Избери како сакаш да ти се плаќа:

Банка

Дебитна картичка

Избери кој сакаш да ти плаќа:

Клиенти

Компании

Ние ќе ги процесираме сите твои уплати и исплати, како што сакаш ти.

Без разлика како работиш, со помош на нашата платформа може да избериш колкав дел од твојата заработка ќе го добиваш како плата, директно во банка на сметка. Сите дополнителни приходи слободно можеш да ги повлечеш или преку банка или на дебитна картичка. И сето тоа во валута по твој избор. Нема полесно и пофлексибилно од ова!

  • Без разлика како работиш, со помош на нашата платформа може да избериш колкав дел од твојата заработка ќе го добиваш како плата, директно во банка на сметка.
  • Сите дополнителни приходи слободно можеш да ги повлечеш или преку банка или на дебитна картичка. И сето тоа во валута по твој избор.

Нема полесно и пофлексибилно од ова!

#

nt-card.svg
#
#

Како функционира

1

Логирај се на платформата

2

Постави ја посакуваната месечна плата

3

Ние ти даваме статус на вработен

4

Ти им наплаќаш на твоите клиенти

5

Ние ја процесираме твојата плата и придонеси

6

Добиваш персонализирана ATM картичка

7

Можеш да повлекуваш пари и да плаќаш секаде

Колку чини?

Биди прописно вработен, наплаќај им на клиентите и добиј дебитна картичка со регистрација на нашиот план од $29/месечно или само регистрирај се бесплатно и користи ги бесплатните опции.

Наплаќање на клиенти

Ова е вклучено во месечниот план.

Даночна обврска

Oва е данокот што ќе го плаќаш во согласност со даночната регулатива во твојата држава.

Пензиско и социјално

ова е твојот удел во социјалните придонеси.

Твојата плата!

Oва е нето платата што би сакал да ја земаш секој месец.

$29
$39

Месечна претплата

*за годишна претплата

Повлечи десно

Биди слободен додека работиш како фриленсер

Регистрирај се бесплатно и пробај ги нашите услуги за фриленс и
дигитални номади на глобално ниво.

Стани дел од Native Teams

Кога стануваш член на нашата платформа не стануваш само дел од компанијата туку се придружуваш и на една глобална заедница на професионалци со истата страст за работа, знаење, вмрежување и развивање како тебе.

#
#